Over In Memoriam

In een periode van rouw kan het erg moeilijk zijn om je weg  te vinden.

De leegte die het sterven van een geliefde achter laat kan je leven volledig ontwrichten en de zoektocht naar een nieuw evenwicht is zwaar en ingewikkeld.

Rouw verdraagt geen snelle oplossing maar een eerlijke benadering van verdriet en

verlies , het vraagt om erkenning en om ruimte in tijd en aandacht .

Omdat het voor iedereen weer anders is en het geen vast patroon kent is het belangrijk om te ervaren wat goed en passend is.

De juiste afstemming op jouw eigen voorkeuren maakt dat je emotioneel meer balans zult ervaren en je geliefde niet uit het oog zult verliezen maar dat er een andere , nieuwe plaats voor wordt vrijgemaakt  in je hart en in je leven.

Rouwverwerking  bestaat niet alleen maar uit praten, er zijn ook andere manieren om je weg in het verlies te vinden.

In de verscheidenheid van routes kan ik als beeldend kunstenaar een creatieve en unieke weg met je gaan door een schilderij van jouw gestorven geliefde te schilderen.

Een geschilderd portret dat zijn oorsprong vindt in fotomateriaal en in dierbare en liefdevolle herinneringen. Ik neem je mee in het beeldende proces dat we aangaan.

Mijn begeleiding is erop gericht dat we in jouw eigen tempo de stappen zetten om een uniek kunstwerk te maken.

Als deze creatieve wijze bij je past zul je ervaren dat er meer emotionele balans ontstaat en dat er door dit portret van je geliefde dat door jouw belangrijke inbreng tot stand komt, ruimte komt voor een nieuwe beleving.

Mijn deskundigheid en begeleiding op dit gebied is een garantie voor een fijne samenwerking en een uniek schilderij.